GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Kwaliteit van Milesight met Opritverklikker

Milesight camerasysteem met Push Video heeft een hoge kwaliteitsstandaard! De hardware en de configuratie is een stuk beter dan bij andere merken, wat zorgt voor betere camerabeelden. De kabels zijn in de print verwerkt waardoor u geen kabelboom heeft en het gebruik van sokkels overbodig wordt.

 

Milesight met Opritverklikker staat garant voor kwaliteit en geeft ook nog eens 5 jaar garantie op de producten (PTZ camera’s hebben maar 3 jaar garantie).

Het unieke van het Milesight Camerasysteem met Push Video is dat de recorder en de opritverklikker (apart te bestellen) aan elkaar gekoppeld worden. Door het camerasysteem aan de opritverklikker te koppelen, ontvangt u direct een melding. Zo weet u precies wíe uw erf betreedt, ongeacht waar u bent.

Deze wijze van detectie is veel betrouwbaarder dan de bewegingsdetectie waarmee veel camerasystemen uitgerust zijn. De kans op valse meldingen door bijvoorbeeld regen, vallend blad, spinnenwebben of dieren is uitgesloten.

Het Milesight Camerasysteem met Push Video installeert u eenvoudig zelf

Optimaal installatiegemak, dat is Milesight met Opritverklikker. Met dit professionele Milesight Camerasysteem doet u de installatie zelf! Met basiskennis van IT is dit systeem eenvoudig door u zelf aan te leggen. 

 

Na het aansluiten van de camera(s) op de Milesight IP NVR (Network Video Recorder), detecteert en configureert de NVR het systeem bijna automatisch. 

 

Daarvoor is maar weinig tijd en expertise noodzakelijk. Mocht u bij het programmeren van de instellingen toch hulp nodig hebben, dan kan onze helpdesk u op afstand ondersteunen. Voor prijsinformatie klik hier.

 

 

Wilt u liever dat een monteur het camerasysteem installeert, neem dan contact met ons op.

Het Milesight Camerasysteem met push video bestaat uit:

milesight met camerasysteem en opritverklikker

Welke opritverklikker aansluiten?

De opritverklikker die de meldingen doorgeeft aan het camerasysteem is niet bij dit aanbod inbegrepen. Klik op keuzehulp of neem contact met ons op voor advies. 

 

De opritverklikker kunt u eenvoudig zelf plaatsen, omdat deze draadloos is. U hoeft voor de opritverklikkersensoren geen kabels te graven! De sensoren werken op zonne-energie of op een batterij (afhankelijk van het type en merk).

 

Door de Nederlandstalige handleiding is de installatie niet moeilijk en als u er niet uitkomt helpen wij u telefonisch.

Specificaties Milesight camerasysteem met Push Video

Wanneer u het professionele Milesight Camerasysteem met Push Video bestelt, ontvangt u een kwalitatief hoogwaardig, volledig IP camerabewakingssysteem dat bestaat uit:

Op de IP NVR kunnen maximaal 16 camera’s worden aangesloten. 8 daarvan zijn uitgerust met PoE. Dat wil zeggen dat bij 8 camera’s zowel de data als de voeding (stroomvoorziening) via de utp-netwerkkabel naar de recorder en camera gaat. De camera die op de PoE uitgang van de recorder aangesloten wordt, hoeft dus niet apart gevoed te worden (bij een maximale kabellengte tot circa 75m). De recorder wordt geleverd met 2 TB harde schijf, waarop de beelden van de camera’s 24/7 opgeslagen worden en met 2 camera’s 28 dagen bewaard worden. Is de schijf vol, dan worden de oude beelden door nieuwe overschreven. Na het aansluiten van de camera(s) op de Milesight IP NVR (Network Video Recorder) configureert de NVR het systeem bijna automatisch. Daarvoor is maar weinig tijd en expertise noodzakelijk.

De kabels van de 5 MP IP mini dome buitencamera zijn in de print verwerkt waardoor er geen lastig weg te werken stekker aansluiting meer nodig is. De utp-netwerkkabel wordt rechtstreeks en waterdicht in de behuizing geklikt, waardoor lasdozen en speciale sokkels overbodig zijn. Deze camera heeft een kijkhoek van 123 graden en een ingebouwde microfoon.

De camera filmt helder een mooi beeld, ook zonder veel licht. En heeft maar 0.002 Lux nodig om perfect beeld te krijgen.

Met de WDR functie wordt overbelichting tegengegaan. In het donker wordt de Smart InfraRood geactiveerd, zodat filmopnames tot 25 m gefilmd worden. Beelden kunnen worden bekeken in H.265+. Superscherp dus! De camera is IP 67 weerbestendig en voorzien van gecertificeerde behuizing die zelfs IK10 vandaalbestendig is. Op de camera wordt 5 jaar garantie gegeven! Wilt u een andere type camera met een andere kleur, neem dan contact met ons op.

Als u gelijktijdig een opritverklikker bestelt, leveren wij de ontvanger die bij desbetreffende opritverklikker hoort erbij. Deze opritverklikker-ontvanger wordt gekoppeld aan de recorder. Tevens worden er 50m netwerkgrondkabel (kleur zwart) met een krimptang en connectoren geleverd om de camera’s op de recorder aan te sluiten. Als de camera’s op grotere afstand dan 50m van de recorder geplaatst worden, dan kunt u een rol van 100m kabel bestellen. Neem hiervoor contact met ons op info@opritverklikker.nl.

Voor het programmeren van de Milesight NVR recorder met camera’s zal een monitor op de recorder aangesloten moeten worden. Als u geen monitor heeft, dan kunt u deze apart bestellen. Misschien wilt u een monitor waarop de beelden te zien zijn in de keuken of woonkamer of elders in het huis of bedrijf. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Ontvang meldingen zodra er iets gebeurt

Traditionele camerasystemen nemen beelden op die op ieder gewenst moment teruggekeken kunnen worden, maar hoe weet u nu wanneer u de beelden moet bekijken? U wilt MELDINGEN ontvangen, zodra er iets op uw erf gebeurt! 

 

De opritverklikker verzorgt de betrouwbare meldingen, zodat u weet DAT er iemand aankomt. Het camerasysteem koppelt de melding aan de bijbehorende beelden, zodat u weet WIE het is en stuurt de melding via de App naar uw smartphone/tablet enz.

 

Deze wijze van detectie is vele malen betrouwbaarder dan de bewegingsdetectie waarmee veel camerasystemen uitgerust zijn. De kans op valse meldingen door bijvoorbeeld sneeuw, mist en spinnenwebben is hiermee uitgesloten.

Wat is het?

Het camerasysteem dat wij leveren heeft een speciale Push video functie (die vele andere camerabewakingssystemen niet hebben), waardoor meldingen van de opritverklikker en de beelden van het camerasysteem naadloos samengevoegd worden. 

 

Hoe werkt het: plaats de draadloze sensor(en) van een opritverklikker (zie keuzehulp) aan het begin van uw oprit. Zodra iemand de sensor(en) passeert, klinkt binnenshuis de bel. Deze bel wordt verbonden aan de recorder van het camerabewakingssysteem die 24/7 beelden opslaat op de harde schijf. 

 

De beelden zijn op ieder gewenst moment in te zien op uw smartphone, tablet of monitor. Als u ook de app op uw smartphone of tablet gedownload heeft, dan ziet het er als volgt uit.

Meldingen op uw smartphone ontvangen?

Iemand passeert de opritverklikker buiten. De (gratis) app op uw telefoon geeft een melding, zodat u hoort dat iemand uw erf opkomt. U opent de App en ziet enkele seconden voordat de passant door de opritverklikkersensoren gaat al de beelden. De bediening van de App en het camerasysteem is eenvoudig. 

Met dit systeem ontvangt u alleen de betrouwbare meldingen van de opritverklikker(s). 

 

Geen abonnement, geen servicekosten, geen privacyschending en geen valse meldingen! U kunt zelf het aantal en het soort camera’s bepalen waarmee u controle houdt over uw erf, schuren en dieren. 

Wilt u (tijdelijk) niet gestoord worden door meldingen of wilt u alleen 's avonds meldingen? 

Geen probleem, u zet de App gewoon op ‘OFF’. Alle meldingen worden dan nog steeds op de harde schijf van de recorder in de ‘Eventlist’ vastgelegd, zodat u ze later makkelijk terug kunt kijken. Er zijn bovendien diverse tijdschema’s in te stellen. 

 

Lang niet alle camerabewakingssystemen beschikken over de functie om goed met een opritverklikker om te gaan. Laat u daarom altijd goed informeren.

Voorkom valse meldingen van camera's met bewegingsdetectie

Alle camera’s die tegenwoordig geleverd worden beschikken over de functie bewegingsdetectie (motiondetection). 

 

Deze functie werkt redelijk goed wanneer de camera’s indoor geplaatst worden (in een afgeschermde ruimte). 

 

Voor outdoor camera’s die buiten geplaatst worden werkt die vaak niet feilloos. 

Waarom niet?

Als u een bewegingsgebied markeert in de camera, wordt dat altijd gezien vanuit de camera. Dus als er een spinnetje voor de lens kruipt (spinnetjes zijn dol op infraroodledjes in de camera t.b.v. nachtzicht) kruipt hij als het ware door het gemarkeerde gebied en dat veroorzaakt een valse melding. 

 

Zo ook met regendruppels, hagel, vallend blad, bewegende takken, vogels e.d. Kortom, allemaal meldingen waar u niets aan heeft.

Wat vinden onze klanten?

Testimonials

Nooit bezoek zonder dat u het weet?
Ga voor Milesight met Opritverklikker

Main Menu