GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Bestelinformatie

In het overzicht hieronder vindt u alle belangrijke informatie voor het bestellen en betalen van producten via onze webshop.

Bestelprocedure

U kunt een bestelling plaatsen via de webshop of een e-mail sturen naar info@opritverklikker.nl. U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op producten die middels de webshop zijn aangeschaft.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland tot een gewicht van 5 kg en een orderwaarde tot €149,00 incl. BTW, betaalt u €6,75 verzendkosten incl. verzekering van uw zending. Vanaf €150,00 zijn de verzendkosten gratis. En de verzendkosten naar EU-landen (standaard 4-5 dagen) bedragen €15,00.

Levertijden

Een bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis geleverd, omdat wij uit voorraad kunnen leveren. Echter, kan het onverhoopt voorkomen dat een artikel niet op voorraad is. Indien dat het geval is, dan wordt u meteen ingelicht. De levering naar EU-landen neemt gemiddeld 2-5 dagen in beslag.

Betaalmogelijkheden

Wij maken gebruik van 3  betalingsmogelijkheden voor het afronden van uw bestelling.

Contant

Uw bestelling kunt u bij ons in Dalfsen tegen contante betaling afhalen.
Let op: Als buitenlandse klant heeft u de volgende bankgegevens nodig voor een betaling aan Opritverklikker.
IBAN: NL05ABNA0553657070
BIC/SWIFT: ABNANL2A

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag zelf overmaken naar bankrekeningnummer NL05ABNA055.36.57.070 t.n.v. ALB Systems te Dalfsen. Nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening zal uw bestelling binnen enkele dagen worden verzonden. Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!

Main Menu