GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Over Opritverklikker

Wij helpen u graag bij het creëren van een veilig gevoel op uw erf.
Altijd weten wie uw erf betreedt.

Arjo en Loes

Wij zijn Arjo en Loesmarie van den Berg, dé bedenkers en oprichters van Opritverklikker. Opritverklikker.nl is onderdeel van ALB Systems, gevestigd in Dalfsen. Wij zijn gespecialiseerd in de buitenbeveiliging van uw (woon)erf en waardevolle spullen. Door het aanbieden van diverse beveiligingssystemen, dragen wij zorg voor de veiligheid van uw woning buitenaf of uw bedrijfsterrein. Ons bedrijf is in 2007 door ons opgericht. waarmee we de opritverklikker als nieuw product en nieuw woord op de Nederlandse markt introduceerden. Dat het woord “opritverklikker” een goede benaming is wordt bewezen door het feit dat andere bedrijven dit woord ook zijn gaan gebruiken.

 

“Toen wij een aantal jaren geleden onze droom, een woning buitenaf vonden, merkten we al gauw dat we geen zicht en controle hadden over wat er zich op ons erf afspeelde. Zo kwamen er mensen die net zo hard weer wegreden, omdat ze dachten dat we niet thuis waren. De meer zelfverzekerde bezoekers liepen door het hele huis om ons te zoeken, terwijl we buiten aan het werk waren. Geen fijn en veilig gevoel en daar moest wat aan gebeuren. Met hulp van vrienden en familie, hebben we toen zelf een grondkabel ingegraven en op ingenieuze wijze een verbinding onder de asfaltbestrating aangelegd. Daarna hebben we een stel sensoren en een bel geïnstalleerd die ons moest waarschuwen voor bezoek. Al was de installatie omvangrijk, het systeem werkte perfect. De reacties van buitenstaanders en buren waren dusdanig positief, dat het idee ontstond om deze “dingen”, die wij “opritverklikkers” genoemd hebben, te gaan verkopen, maar dan wel draadloos.¨

 

Importeur van Opritverklikkers!

Als importeur van alleen de beste opritverklikkers, die voldoen aan de Europese Wet- en regelgeving, hebben wij met onze leveranciers exclusieve contracten, waardoor wij altijd verzekerd zijn van voldoende voorraad, technische ondersteuning en de nieuwste ontwikkelingen. Ook beschikken we over een eigen service-afdeling.

Wij hebben er het volste vertrouwen in, dat ieder die onze producten aanschaft er evenveel gemak en een veilig gevoel aan beleeft als wij. Alle producten worden, voordat ze in het assortiment komen, gedurende een jaar (alle seizoenen) getest op ons eigen terrein. Alleen producten die wij goed genoeg vinden, halen het assortiment.

Jaar ervaring
0
Verschillende systemen
0
Verkochte veiligheidssystemen
0
Tevreden klanten
0

Een opritverklikker draagt bij aan de veiligheid van uw erf.

U kent het vast wel, dat gevoel dat u geen zicht en controle heeft over wat zich afspeelt op uw terrein. Een verkliksysteem is de oplossing. Doordat onze opritverklikkers compleet en draadloos zijn, hoeft u alleen de sensor(en) op te hangen en de stekker van de bel in het stopcontact te steken. 


Geen kabels, geen installatiekosten, geen abonnementskosten. Kortom…Simpel en effectief.

logo

Het verhaal achter ons logo 

Na ruim 12 jaar actief te zijn op het gebied van de opritverklikkers werd het tijd voor een nieuw logo. Dit logo treft u aan op al onze producten en uitingen. We delen graag het verhaal achter het logo met u.

Wat vinden onze klanten?

Testimonials

Gaat u voor betere veiligheid?

Main Menu