GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Het kan met een waterdichte doorgangsmelder!

Is uw erf te groot om in de gaten te houden? En wilt u altijd weten als iemand uw erf betreedt? Ongewenst bezoek, maar zeker ook gewenste bezoekers? Dan hebben wij dé oplossing, namelijk een waterdichte doorgangsmelder met draadloze infrarood sensor.

Met een doorgangsmelder weet u altijd dat er iemand op uw erf is! U ontvangt namelijk een melding in huis van bezoek op uw erf. De buitenshuis gemonteerde infrarood sensor merkt bezoekers op zonder dat ze het zelf weten en geeft een signaal door aan de melder in uw woning. Een groot voordeel is dat de melder op elke gewenste plek in huis kan worden geplaatst. Dus bijvoorbeeld ook in de woonkamer als u daar vaak verblijft.

Een doorgangsmelder kan een groot gebied beveiligen, doordat dit apparaat een afstand tot wel 800m kan overbruggen. Wij hebben een groot assortiment waterdichte doorgangsmelders die u zowel binnen,- als buitenshuis kunt plaatsen.

Waarmee kunt u een doorgangsmelder combineren?

Een doorgangsmelder is met verschillende producten te combineren. Neem bijvoorbeeld een draadloze deurbel,  zakpieper of een GSM kiezer. Door een doorgangsmelder met één van deze producten te combineren, ontvangt u een melding als bezoek in of om de woning of het bedrijfspand aanwezig is.

 

Wilt u niet alleen een melding ontvangen van bezoek, maar ook zien wie uw erf betreedt? Combineer de doorgangsmelder dan met een camerasysteem. Zo ontvangt u, waar u zich ook bevindt, naast een melding ook beelden op uw telefoon of tablet.

zakpieper met lichtsluis
set doorgangsmelder JNStar

Hoe werkt een doorgangsmelder draadloos buiten?

U kunt een draadloze doorgangsmelder voor buiten op verschillende manieren monteren. Dit kunt u opvallend of juist onopvallend doen. Onze draadloze doorgangsmelders voor buiten detecteren niet alleen personen, maar ook fietsen en zelfs auto’s. Wij geven u graag een voorbeeld van een melding door een doorgangsmelder.

 

¨U bent eigenaar van een boerderij en verkoopt aan huis diervoeder. Elke dag komen er vele klanten op uw erf om producten af te halen. Als klanten uw erf betreden komen ze langs de draadloze doorgangsmelder met infrarood sensor. De sensor detecteert bezoek en geeft een signaal af naar de melder.

 

U heeft een melder geplaatst in de winkel, in uw kantoor en ook in het magazijn. Zo krijgt u op meerdere plekken een melding van het bezoek. Er is bezoek gedetecteerd en er gaat een vriendelijke beltoon over. U weet dat er klanten in aantocht zijn.

 

Bij de kassa heeft u een beeldscherm staan die de camerabeelden laat zien van gedetecteerd bezoek. En in de ‘eventlist’ worden alle beelden automatisch opgeslagen.¨

Installatie

Een doorgangsmelder is eenvoudig te installeren, doordat het apparaat draadloos is. Het enige wat u hoeft te doen is de sensor(en) bevestigen en de stekker van de melder/bel in het stopcontact te doen. 

 

De draadloze deurbel is dan direct in gebruik. Om het u nog makkelijker te maken, leveren wij een Nederlandstalige handleiding mee met het product.

Welke draadloze doorgangsmelders zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment draadloze doorgangsmelders om uw erf te beveiligen. Het grote verschil in de varianten zit hem in de wijze van detectie. In ons assortiment doorgangsmelders hebben wij lichtsluizen en bewegingsmelders.

Lichtsluis als doorgangsmelder

Een lichtsluis bestaat uit twee sensoren die aan beide kanten van de oprit geplaatst dienen te worden. 

 

Tussen beide sensoren wordt een straal gecreëerd. Zodra deze straal verbroken wordt, gaat in uw woning de bel. De sensoren werken op zonne-energie waardoor het noodzaak is ze in voldoende daglicht te plaatsen. 

 

Wij hebben diverse lichtsluizen als doorgangsmelder in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de JNStar of de Solar Beam.

sikar beam doorgangsmelder
JNStar lichtsluis doorgangsmelder
Bewegingsmelder als doorgangsmelder

Een bewegingsmelder is één sensor aan één kant van uw oprit die warmteverschillen oftewel beweging detecteert en dit doorgeeft naar een bel in de woning. Een bewegingsmelder kijkt ongeveer 15 meter voor zich uit.

 

U kunt een bewegingsmelder aanschaffen die werkt op zonne-energie zoals de Solar PIR. Dit type moet in voldoende daglicht worden geplaatst. Staat u oprit tussen bijvoorbeeld bomen of struiken en is er vaak schaduw? 

 

Kies dan bijvoorbeeld voor de Protect 800. Dit model werkt op batterijen en kan prima in de schaduw geplaatst worden.

protect 800 doorgangsmelder
solar pir lichtsluis doorgangsmelder

Wat vinden onze klanten?

Testimonials

Altijd een melding bij bezoek?
Het kan met een doorgangsmelder

Main Menu