GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Altijd een melding op uw smartphone met een Wifi melder

U wilt graag een melding op uw smartphone ontvangen als iemand uw erf betreedt! Het lijkt heel simpel om even iets aan de bel van de opritverklikker aan te sluiten dat verbinding maakt met uw wifi-netwerk, zodat u de betrouwbare meldingen van de opritverklikker op uw telefoon ontvangt.

Echter….ondanks alle technische ontwikkelingen is geen enkele producent bereid of in staat geweest om een universele oplossing te maken.

We weten dat er in het knutselcircuit verbindingen gemaakt worden en bijna alle camerabewakingssets en Ring videodeurbellen uitgerust zijn met deze mogelijkheid, maar… we hebben inmiddels ook ervaren dat het niet zo eenvoudig is en er dikwijls problemen zijn. Blijkbaar is het niet stabiel en rendabel genoeg om zoiets voor opritverklikkers in de markt te zetten. 

Het ontwerpen zal het probleem niet zijn, maar het compatibel maken en bijhouden van alle software-updates van alle soorten modems en smartphones zal het euvel zijn. Maar, er is een veel simpelere oplossing die buiten het internet omgaat namelijk de Wifi melder. 

Lees meer over de Wifi melder! 

Universele GSMkiezer (Wifi melder)

Wilt u toch graag een melding op uw telefoon ontvangen? Dan is de de old school GSMkiezer een degelijke en betrouwbare oplossing. Er wordt gebruik gemaakt van het landelijke mobiele netwerk, waardoor u niet aan afstanden gebonden bent. U hoeft GEEN app te downloaden, gegevens achter te laten en wachtwoorden in te voeren. Dit systeem gaat geheel buiten het internet om.  

U kunt de GSMkiezer koppelen aan de ontvanger/bel van de opritverklikker. Zodra de opritverklikker bezoek detecteert, ontvangt u een sms of telefoonbericht op uw telefoon, waar u ook bent ter wereld. Meer weten over de opties van de GSMkiezer? 

Het enige dat u naast de GSMkiezer nog nodig heeft is een SIM-kaart van uw mobiele provider. Dit kan een abonnement of een pre-paid simkaart zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers dat u denkt te ontvangen.

gsmkiezer wifi melder

Tips voor het installeren van uw Wifi melder:

Zakpieper

Met een GSMkiezer (ook wel Wifi melder genoemd) heeft u overal bereik, waar u ook bent. Maar…als u alleen rondom uw erf meldingen wilt ontvangen in een straal van zo’n 200-500m vanaf uw woning,  dan is een zakpieper ideaal. Een zakpieper heeft ongeveer het formaat van een luciferdoosje en geeft een melding en een trilsignaal zodra de opritverklikker bezoek detecteert. 

Het grote voordeel van een zakpieper is dat als u aan het bellen bent, u met de andere hand de zakpieper uit kunt drukken als er bezoek aankomt. U hoeft dus niet uw telefoon van uw oor te halen, handelingen uit te voeren om vervolgens uw gesprek te hervatten.

Hoe werkt een zakpieper. De zakpieper wordt aangestuurd door een universele zender, die er uit ziet als een beldrukker. Deze universele zender wordt aan de uitgang (Normally Open contact) van de opritverklikker-bel verbonden. Zodra de opritverklikker detecteert, gaat binnen de bel over en de zender stuurt de melding naar de zakpieper. 

Voordeel is dat ook dat een zakpieper eenmalige aanschafkosten heeft en geen abonnementskosten.

zakpieper met lichtsluis

Wat vinden onze klanten?

Testimonials

Meldingen ontvangen bij bezoek?
Kies voor een GSMkiezer

Main Menu