GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Onzichtbare omheining inschakelen als erf verklikker

Heeft u meerdere opritten? En wilt u deze allemaal beveiligen? U kunt op elke oprit een sensor of sensorpaar plaatsen en die aanmelden op de bel in huis. Aan de verschillende beltonen van de bel in huis hoort u via welke oprit bezoek nadert of vertrekt. Ook hebben de meeste bellen een led lampje dat oplicht, zodat zichtbaar is welke buitensensor detecteert.

 

Alle type erf verklikker kunnen uitgebreid worden met meerdere sensoren en meerdere bellen. Bekijk voor iedere oprit welk type opritverklikker (bijvoorbeeld een lichtsluis of bewegingsmelder) het meest geschikt is voor uw situatie.

 

Afhankelijk daarvan kunt u kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat: lichtsluis sensoren (JNStar of Solar Beam), bewegingsmelders (Protect 800 of Solar Pir) of een combinatie daarvan (Solar Beam en Solar Pir). Maar, u kunt ook kiezen voor een onzichtbare omheining. Een onzichtbare omheining bestaat namelijk uit een aantal sensorparen (lichtsluis sensoren) die zo geplaatst worden dat het bijna onmogelijk is om onaangekondigd uw terrein te betreden. Zodra iemand de (onzichtbare) stralen van de sensoren passeert, wordt een draadloze melding verstuurd naar een ontvanger. Zo weet u precies dat iemand op uw erf is! 

 

Wij vertellen u graag hoe een onzichtbare omheining werkt.

Hoe werkt een onzichtbare omheining?

Rondom het huis/bedrijf of loods wordt met lichtsluis sensoren een “onzichtbaar” hekwerk gemaakt. Plaats deze sensoren op een manier dat ze elkaar aan kunnen kijken. Maar doe dit zonder obstakels ertussen en in goed daglicht. 

 

 

De sensoren werken op zonne-energie, waardoor u geen kabels hoeft te leggen. De afstand tussen de sensoren mag maximaal 95 meter zijn. Zodra iemand de onzichtbare stralen tussen de sensoren passeert, wordt een draadloos signaal gestuurd naar de ontvanger. Vervolgens kan aan de ontvanger apparatuur bevestigd worden, zodat u meldingen krijgt waar u maar wilt.

 

 

En door bijvoorbeeld een gsm kiezer aan de ontvanger te koppelen, ontvangt u de meldingen op uw mobiele telefoon. Ook kan een draadloze bel/zakpieper en of een camerabewakingssysteem worden geactiveerd waarvan u meldingen ontvangt. Met een sirene en/of een zwaailicht (houd wel rekening met eventuele omwonenden) worden onbevoegden afgeschrikt.

 

 

Let wel op! Een sensor kan slechts één kant op kijken. Dus op een hoekpaal zullen 2 sensoren geplaatst moeten worden. De afbeeldingen zijn hierin niet duidelijk! De afbeeldingen geven de grote van de hoek aan waarin de sensoren geplaatst moeten worden.

Wat zijn de kosten van onzichtbare omheining?

Omdat alle apparatuur draadloos is en met een Nederlandstalige handleiding wordt geleverd, is het zeer eenvoudig om zelf aan te leggen. Naast de aanschafprijs van de apparatuur zijn er geen kosten voor aanleg, montage of abonnementskosten. Omdat deze systemen buiten het internet en buiten uw netwerk omgaan zijn er ook geen gebruikersnamen, wachtwoorden, codes etc.

Uw boerenerf beveiligen met een erf verklikker

Het lastige van een boerenerf is dat er vaak veel schuren zijn, waardoor het bijna onmogelijk is om een terrein optimaal te beveiligen. Maar ongenode gasten kunnen zich makkelijk tussen de schuren ophouden. Toch zijn er simpele oplossingen om doorgangen te beveiligen. 

 

 

U wilt natuurlijk voorkomen dat u zelf valse meldingen veroorzaakt, doordat u door de stralen van de opritverklikkers rijdt/loopt. Het is daarom aan te raden om rekening te houden met loop- en tractor-routes naar voerplaatsen en bijvoorbeeld wei- en akkerlanden.

 

We hebben verschillende soorten erf verklikkers bijvoorbeeld een bewegingsmelder met schemerschakelaar, die desgewenst alleen ‘s nachts detecteert en meldingen genereert. En om bijvoorbeeld een loods met kostbare apparatuur te beveiligen zijn er meerdere (betaalbare) opties mogelijk. 

 

Dit gaat van sensoren tot aan buitenlampen voorzien van een camera. In overleg met de klant bepalen we welke apparatuur waar geplaatst moet worden. Hierbij houden wij rekening rekening met het bedieningsgemak en de werkbaarheid op het erf van de ondernemer.

Wat vinden onze klanten?

Testimonials

Beveilig meerdere opritten
Kies voor onzichtbare omheining als erf verklikker

Main Menu