GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLING VANAF €150,-

Artikel in de stentor nav de overval van activisten op een varkensstal in Boxtel.

Wij verkopen een systeem waarbij de boer een melding op zijn telefoon krijgt zodra iemand zijn erf op komt.

Patrouilleren

De politie Oost-Nederland stelt dat er voorlopig geen extra maatregelen worden getroffen om boeren te beschermen tegen activisten.

We hebben ruim 2000 varkensboeren in onze eenheid. Als we rondom die boeren extra moeten patrouilleren zou al onze tijd daar in gaan zitten. Mocht er aanleiding toe zijn (een serieus bedreiging oid) dan ondernemen we uiteraard wel actie.

Verklikkers

ALB Systems in Dalfsen verkoopt opritverklikkers en camerasystemen uitsluitend aan boeren en buitenlui. Loesmarie van den Berg van ALB zag de laatste drie jaar -toen het Rijk met succes een tijdelijke subsidieregeling voor beveiliging van erven had- een enorme stijging in de verkoop.

Wij verkopen een systeem waarbij de boer een melding op zijn telefoon krijgt zodra iemand zijn erf op komt. Daar worden dan ook camerabeelden van gemaakt die hij dan ook direct ziet. We zien een enorme groei in de wens van boeren om controle te hebben over wat er op zijn erf komt. Dat is vanuit het oogpunt van hygiëne, maar zeker ook veiligheid. Als hij zelf achterin de stal of op het land staat wil hij zien wat er langskomt. We hebben een nertsenfokker zo'n systeem verkocht, hij schafte het specifiek aan omdat hij bang was voor activisten.

Main Menu