Buitenbeveiliging voor wie?

Een opritverklikker kan als buitenbeveiliging zowel particulier als zakelijk gebruikt worden. Een aantal toepassingen op een rijtje:

Voor wie...

De opritverklikker is geschikt voor iedereen die:

Klik op het onderstaande filmpje voor een korte uitleg over de werking.
 
 
Hoe werkt het?
Een opritverklikker bestaat in principe uit twee componenten: de sensor(en) en de bel. Daaraan zijn meerdere bellen, sensoren, zakpiepers, zwaailichten en sirenes te koppelen. Een opritverklikker is draadloos en daarom heel eenvoudig zelf te installeren. Het trekken en graven van kabels is niet nodig.
 
De draadloze sensor plaatst u bij de oprit van uw woning of bedrijf. De sensor signaleert naderende auto’s, fietsers, wandelaars enz. en geeft een draadloos signaal door aan de bel. Het draadloze bereik varieert van 80 meter tot een indrukwekkend bereik van 1 kilometer (afhankelijk van het type opritverklikker). Door het soort en aantal obstakels (muren, schuren, bomen) kan het effectieve bereik van sensor naar de bel echter wel tot 50% afnemen.
 
De sensor wordt simpelweg gevoed met batterijen (of zonne-energie), zodat deze overal geplaatst kan worden. Zowel in als uit het zicht. De bel wordt gevoed met een netspanningsadapter. 
 
Kijk bij KEUZEHULP voor de opritverklikker die het beste bij u past.
 
Toepassingen...
  • oprit van een huis: iemand betreedt het erf, de sensor detecteert en geeft een draadloos signaal door naar de bel in de woning.
  • magazijn: bij de (rol)deur van een magazijn wordt een sensor geplaatst. Zodra iemand of een vrachtwagen gedetecteerd wordt, weet de medewerker op kantoor dat er geladen of gelost moet worden.
  • tuinders/kwekerijen: In de kas wordt de bel opgehangen. Aan de beltoon hoor je via welke oprit (klanten-ingang of leveranciersingang) iemand nadert.
  • hotels/restaurants/winkels: bij de toegangsdeur wordt een sensor geplaatst. Bezoek wordt door de sensor aangekondigd. Ideaal voor situaties waarbij de receptie/winkel niet continu bemand is.
  • autobedrijf: De verkoper/monteur is binnen en heeft de potentiele kopers die bij de auto's die buiten op het terrein staan, niet in de gaten. Doordat bezoek aangekondigd wordt door de opritverklikker, mist hij geen enkele verkoopkans. Vaak wordt bij dit soort bedrijven ook een draadloze camera geplaatst, zodat de verkoper op het scherm kan zien "wie-daar-is"
  • boer/agrariers: Bij de oprit wordt de sensor geplaatst en in de melkstal of in de aardappelloods wordt de draadloze bel met flitslicht geplaatst. De draadloze bel kan ook in de cabine van de tractor geplaatst worden. Ondanks het lawaai van de tractor word je toch attent gemaakt op bezoek door het flitslicht.
 
 
 
ALB Systems Opritverklikkers © 2019