Warning: strpos(): Empty needle in /var/www/vhosts/opritverklikker.nl/httpdocs/catalog/controller/common/header.php on line 158 Over ons
Aanbevolen

Over ons

 

ALB Systems is in 2007 opgericht door twee ambitieuze mensen, Arjo en Loesmarie van den Berg, die de opritverklikker als nieuw product en nieuw woord op de Nederlandse markt introduceerden. Het is grappig te zien dat ook andere bedrijven nu het woord opritverklikker gebruiken.
"Toen wij een aantal jaren geleden onze droom, een woning buitenaf vonden, merkten we al gauw dat we geen zicht en controle hadden over wat er zich op ons erf afspeelde. Zo kwamen er mensen die net zo hard weer wegreden, omdat ze dachten dat we niet thuis waren. De meer zelfverzekerde bezoekers liepen door het hele huis om ons te zoeken, terwijl we buiten aan het werk waren. Geen fijn en veilig gevoel en daar moest wat aan gebeuren. Met hulp van vrienden en familie, hebben we toen zelf een grondkabel ingegraven en op ingenieuze wijze een verbinding onder de asfaltbestrating aangelegd. Daarna hebben we een stel sensoren en een bel geïnstalleerd die ons moest waarschuwen voor bezoek. Al was de installatie omvangrijk, het systeem werkte perfect. De reacties van buitenstaanders en buren waren dusdanig positief, dat het idee ontstond om deze "dingen", die wij "opritverklikkers" genoemd hebben, te gaan verkopen, maar dan wel draadloos.
 
Aangenaam verrast waren we toen bleek dat er op de Nederlandse markt nauwelijks of geen aanbod is voor bedrade of draadloze opritverklikkers.
 
We hebben een businessplan gemaakt en contacten gelegd met producenten in het buitenland. Hieruit is een sole-sale overeenkomst ontstaan. Dit wil zeggen dat wij in Nederland het alleenrecht hebben voor de verkoop van de producten van deze leveranciers.
Wij hebben er het volste vertrouwen in, dat ieder die onze producten aanschaft er evenveel gemak en een veilig gevoel aan beleeft als wij."  Alle producten worden, voordat ze in het assortiment komen, gedurende een jaar (alle seizoenen) getest op ons eigen terrein. Alleen producten die wij goed genoeg vinden, halen het assortiment. 
 
Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en met de ervaring die we hebben opgedaan kunnen we ons echt specialist noemen. Met de wensen van onze klanten proberen we steeds nieuwe innovatieve producten te vinden. Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van ons assortiment. Naast de opritverklikkers, wat onze core business blijft, hebben we een aantal andere nuttige producten opgenomen die "buitenlui" aan zullen spreken. Na jarenlang te hebben geëxperimenteerd met camera's hebben we eind 2014 een camerasysteem geïntroduceerd dat, gekoppeld aan de opritverklikker, meldingen geeft naar een smartphone/tablet. Dit is een uniek systeem, waarmee alleen de betrouwbare meldingen van de opritverklikker middels een app binnen komen én waarmee de beelden van de bijbehorende passage getoond worden. 
ALB Systems Opritverklikkers © 2019