Warning: strpos(): Empty needle in /var/www/vhosts/opritverklikker.nl/httpdocs/catalog/controller/common/header.php on line 158 Opritverklikkers
Aanbevolen

Opritverklikkers

Ivm technische problemen ziet onze site er minder fraai uit dan u gewend bent. Inhoudelijk is er niets veranderd, dus de producten en prijzen zijn actueel. Mocht u er niet helemaal uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, bij voorkeur via de mail. We helpen u graag met de keuze van de juiste opritverklikker. Alle opritverklikkers zijn uit voorraad leverbaar en boven de € 145,-- incl. btw betaalt u GEEN verzendkosten.

Het meest complete assortiment draadloze opritverklikkers vindt u hier! Het belangrijkste verschil in werking van de opritverklikker zit in de wijze van detectie. Met een lichtsluis trekt u als het ware een onzichtbare lijn over uw oprit en alles wat zich tussen de sensoren begeeft zal gemeld worden. De meer eenvoudige bewegingsmelder zal elke beweging binnen het gezichtsveld melden. Vergelijk dit met de wel bekende sensor van een buitenlamp. Uiteraard is ook een combinatie van sensortypes mogelijk.

Lichtsluis                                                       Bewegingsmelder

Verfijnd zoeken

ALB Systems Opritverklikkers © 2019