Bewakingscamera's gekoppeld aan de opritverklikker

ALB Systems Opritverklikkers biedt een unieke combinatie van bewakingscamera's en opritverklikkers.

Er zijn veel verschillende camerasystemen op de markt. Deze camerasystemen registeren de beelden zodat u ze later kunt bekijken en vaak kunt u ook live (via een app op de telefoon) meekijken. Met een dergelijk systeem weet u echter niet wanneer u live moet kijken en gaat u alleen beelden terugkijken als u vermoedt dat er ongewenst bezoek langs is geweest. In zo'n geval is het erg lastig om binnen de grote hoeveelheid beeldmateriaal nou net die ene interessante bezoeker terug te vinden.

Om dat te ondervangen beschikken sommige camerasystemen over bewegingsdetectie zodat u bij beweging in het beeld van de camera een mail krijgt met een filmpje of een aantal foto's. Dit heeft echter als nadeel dat de camera's (vooral 's nachts) ook reageren op vliegjes, spinnen en zware regenval. U krijgt dan veel valse meldingen. Bovendien loopt uw mailbox vol met video's en foto's en maakt u kosten vanwege de grote hoeveelheid data die u ontvangt.

ALB Systems Opritverklikkers is er in geslaagd om een systeem samen te stellen dat al deze nadelen niet heeft. Door gebruik te maken van een koppeling tussen de opritverklikker en het camerasysteem krijgt u uitsluitend een melding op het moment dat er ook iemand daadwerkelijk de opritverklikker passeert. Dankzij die melding kunt u direct via uw telefoon of computer de bijbehorende beelden terugkijken. Uiteraard behoort live meekijken of later terugkijken van beeldmateriaal ook nog steeds tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Voor dit systeem maken wij gebruik van analoge, IP of hybride camerarecorders. De camera's hebben een goede HD beeldkwaliteit met 30 tot 40m nachtzicht. Deze camera's zijn het minst gevoelig voor storingen van buitenaf (zoals zonnepanelen, stroomkabels, etc) en belasten uw thuisnetwerk niet. Pas als u er voor kiest om beelden terug te kijken wordt er data over uw netwerk verzonden. Er worden veel (draadloze) IP camera's op de markt aangeboden, die aan uw netwerk gekoppeld zijn. Deze leveren wij niet, omdat deze niet samenwerken met de opritverklikkers en ze 24 uur per dag data verzenden over uw netwerk. Veel thuis- en bedrijfsnetwerken zijn hier niet voldoende op berekend.

De voordelen op een rij:

Een camerasysteem is maatwerk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en indien nodig komen wij bij u langs voor een inventarisatie en een gedetailleerde offerte.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom onderstaand een aantal voorbeeldopnames in dag- en nachtsituaties. Dit geeft een goed inzicht in de beeldkwaliteit en het nachtzicht.

 

ALB Systems Opritverklikkers © 2019