Warning: strpos(): Empty needle in /var/www/vhosts/opritverklikker.nl/httpdocs/catalog/controller/common/header.php on line 158 Draadloze beveiligingscamera's voor buiten
Aanbevolen

Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's

Met een opritverklikker weet u DAT er iemand is en met een camerasysteem weet u WIE daar is. 

Sinds 2007 is ALB Systems gespecialiseerd in draadloze buitenbeveiliging en heeft de draadloze opritverklikkers in Nederland geïntroduceerd.

In de afgelopen jaren is het gebruik van camerasystemen toegenomen. Camera’s kunnen uitgerust worden met bewegingsmelders. Dit levert echter veel valse meldingen op, omdat een vallend blaadje of heftige regen ook als beweging gezien en dus gemeld wordt. ALB Systems heeft de ontwikkeling met betrekking tot camera’s en recorders gevolgd en heeft een systeem ontwikkeld waardoor de betrouwbare meldingen van een opritverklikker gecombineerd worden met gerichte video-opnames. Dankzij de melding (zowel op de recorder als op afstand via een andere computer of een smartphone) weet je wanneer je de beelden moet bekijken. Je zit immers niet de hele dag/nacht naar een scherm met camerabeelden te kijken en te wachten tot er iemand door het beeld komt. Uiteraard is het ook mogelijk om live op een computer of de smartphone mee te kijken en alle opgeslagen beelden nog eens na te lopen. Wil je overdag geen meldingen? Geen probleem, dan zet je eenvoudig de opritverklikker of alleen de alarmeringsfunctie van de recorder uit. De beelden worden wel de hele dag opgenomen zodat geen informatie verloren gaat.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Abus Draadloze AccuCamera PPIC90000
Draadloze accucamera voor thuis.  • 100% draadloos en flexibel inzetbaar, de accucamera kan ..
€ 199,00
Excl. BTW: € 164,46
Abus Draadloze camera +monitor +signaalversterker PPDF16000
Gezien de toepassingen en de ervaringen hebben we besloten dit pakket altijd te leveren met signaalv..
€ 450,00
Excl. BTW: € 371,90
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
GuardCamLed
Een unieke bewakingscamera, lamp, bewegingsensor, recorder en luidspreker in één. Geschikt voor d..
€ 209,00
Excl. BTW: € 172,73
GuardCamLed met monitor
Een unieke bewakingscamera, lamp, bewegingsensor, recorder en luidspreker in één. Geschikt voor d..
€ 579,00
Excl. BTW: € 478,51
ALB Systems Opritverklikkers © 2019