Warning: strpos(): Empty needle in /var/www/vhosts/opritverklikker.nl/httpdocs/catalog/controller/common/header.php on line 158 Protect 800

Protect 800 basisset

Protect 800 basisset
Protect 800 basisset Protect 800 basisset Protect 800 basisset Protect 800 basisset
Merk: Protect 800
Model: 8000
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 189,00
Excl. BTW: € 156,20
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Protect 800 basisset

De nieuwe Protect 800 is een betrouwbare opritverklikker met een bereik van 800m en is speciaal geschikt gemaakt voor de Europese markt.

De sensoren zijn uitvoerig getest en gemodificeerd zodat ze ook tijdens de typische Europese weersomstandigheden (zware regenval, windvlagen, hitte, mist en sneeuw) betrouwbaar blijven detecteren. Het percentage valse meldingen is extreem laag. De draadloze opritverklikker waarschuwt u wanneer er beweging van voertuigen, mensen of grote dieren in de nabijheid van de sensor wordt gedetecteerd!

Het systeem is eenvoudig te installeren en heeft geen bedrading nodig. De set bestaat uit een bel (ontvanger) en een draadloze PIR sensor (=bewegingsmelder) en kan worden uitgebreid met extra bellen en sensoren. Ook is het mogelijk om op een van de uitgangen van de bel een koppeling met externe apparatuur te maken, zoals bijvoorbeeld een camerasysteem. Dan hoort u niet alleen dat er iemand uw erf opkomt, u kunt het ook zien en horen op bijv. uw mobiele telefoon (zie camerabewakingssysteem). 

De Protect 800 onderscheidt zich van andere opritverklikkers door de functie waarbij gekozen kan worden voor 24-uurs werking of alleen detectie en doormelding tussen zonsondergang en zonsopkomst (tijdens schemering en in het donker). Hierdoor kunt u een aantal sensoren de hele dag door laten detecteren en andere sensoren alleen 's avonds en ‘s nachts. De bel/ontvanger is zo in te stellen dat iedere sensor zijn eigen beltoon krijgt met bijbehorend volume. Ideaal voor schuren, garages, gereedschapshokken, zadelkamers en andere plaatsen waar waardevolle spullen staan.

Installatietip: De sensor niet richting de opgaande of ondergaande zon laten kijken. Dit geldt voor de meeste buitenesensoren. Met een beetje fantasie kunt u misschien zelf iets creatiefs bedenken om de zon in de sensor te vermijden. Let wel….gebruik geen ijzer in de buurt van de sensor ivm interferentie.

Opritverklikkers
Lichtsluis Nee
Bewegingsmelder Ja
Bereik van sensor naar bel 800 m
Repeater Nee
Detectieafstand 10-15 m
Stoomvoorziening sensor 4x AA batterijen
Montagehoogte sensor 0,70 -1m
Lampje sensor zichtbaar Nee
Sensor instelbaar Straal en gevoeligheid
Signaal lage batterijspanning Ja
Kleur sensor Beige/bruin
Camouflerende behuizing nee
Stroomvoorziening bel Adapter 12V
Volumeregelaar Ja
Aansluiten externe apparatuur Ja
Zakpieper nee
Extra draadloze bel Ja (optie)
Sirene ja (optie)
GSM kiezer ja (optioneel)
Betrouwbaarheid Hoog

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:ALB Systems Opritverklikkers © 2019