Hoe werkt het

Hoe werkt het?
Een opritverklikker is bedoeld om bezoek (vrienden, bekenden maar ook indringers) bij het betreden van uw terrein te detecteren, al vóórdat ze uw woning of bedrijf hebben bereikt. Uw "bezoek" is zich niet bewust van detectie waardoor u in staat bent adequaat te reageren. Een eenvoudige maar doeltreffende manier van buitenbeveiliging.
 
Een opritverklikker bestaat in principe uit twee componenten: de sensor(en) en de bel. Daaraan zijn meerdere bellen, sensoren, zakpiepers, zwaailichten en sirenes en zelfs een camerasysteem te koppelen. Een opritverklikker is heel eenvoudig zelf te installeren. Het trekken en graven van kabels is niet nodig.
 
De draadloze sensor plaatst u bij de oprit van uw woning of bedrijf. De sensor signaleert naderende auto’s, fietsers, wandelaars enz. en geeft een draadloos signaal door aan de bel. Het draadloze bereik varieert van 80 meter tot een indrukwekkend bereik van 1 kilometer. Door het soort en aantal obstakels (muren, schuren, bomen) het effectieve bereik van sensor naar de bel binnenshuis behoorlijk afnemen.
 
De sensor wordt simpelweg gevoed met batterijen (of zonne-energie), zodat deze overal geplaatst kan worden. Zowel in als uit het zicht. De bel wordt gevoed met een netspanningsadapter. 
 
Kijk bij KEUZEHULP voor de opritverklikker die het beste bij u past.
 
 
ALB Systems Opritverklikkers © 2019