Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel

Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel
Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel
Merk: Dakota Lite
Model: 4007-4008
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 460,00 € 400,00
Excl. BTW: € 330,58
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Dakota Beamsensoren, zakpieper: Pakketvoordeel

Combi-Voordeelpakket

Dit pakket bevat:

1x lichtsluissensoren (gevoed door zonnecellen. max afstand tussen de sensoren is 90 m. Draadloze afstand naar de bel is 400m vrij veld)

1x zakpieper met adapter

 

De Dakota Lite Beamsensoren (BBT-2500) zijn lichtsluissensoren op zonne-energie en een zakpieper die je bij je kunt dragen. Het systeem is eenvoudig te installeren en heeft geen bedrading nodig.

De lichtsluissenosren worden gevoed door LiFePO4 batterijen die overdag opgeladen worden door middel van zonnecellen in de sensoren. De sensoren van de lichtsluis kunnen tot  maximaal 90m uit elkaar geplaatst worden, waarbij ze een signaal doorgeven aan de zakpieper (afhankelijk van het terrein en de aanwezige bebouwing) van ong 100m elke keer dat de lichtsluis door een passant onderbroken wordt. 

Door de techniek van de lichtsluis worden geen bewegingen gedetecteerd die buiten het bereik van de sluis plaatsvinden. Dit maakt het systeem ook nog eens ongevoelig voor kleine objecten zoals dieren en vallende bladeren. Bij de juiste montage worden (huis)dieren niet gedetecteerd terwijl personen en voertuigen wel gedetecteerd worden. Meerdere sensorparen en PIR/bewegingsmeldersensoren (van het type Dakota Lite) kunnen gekoppeld worden om een terrein rondom te beveiligen.

De Dakota Lite Beamsensoren kunnen uitgebreid worden met de andere componenten van de Dakota Lite serie zoals de PIR/bewegingssensor, de draadloze zakpieper en de Dakota beldrukker.

Let wel: dit is de originele Dakota Beamset die speciaal voor ons is aangepast. De look-a-likes lijken identiek en zijn qua uiterlijk bijna niet van de originelen te onderscheiden, maar in gebruik en qua betrouwbaarheid, met name in de wintermaanden, maken de originelen het verschil.  Let goed op de technische specificaties. Sensoren met 500 mAh zijn niet goed genoeg voor ons West-Europese klimaat !

 

 

Opritverklikkers
Beschrijving Dakota Lite
Lichtsluis Ja
Bewegingsmelder Nee
Bereik van sensor naar bel 400 m
Repeater Nee
Detectieafstand 1-90 m
Stoomvoorziening sensor Zonnecellen met accu
Montagehoogte sensor 0,8 m
Lampje sensor zichtbaar Ja, maar af te plakken
Sensor instelbaar Nee
Signaal lage batterijspanning Nee
Kleur sensor Zwart
Camouflerende behuizing Nee
Stroomvoorziening bel Adapter 12V
Volumeregelaar Ja
Aansluiten externe apparatuur Ja
Zakpieper Ja (optie)
Extra draadloze bel Ja (optie)
Sirene Ja (optie)
GSM kiezer Ja (optie)
Betrouwbaarheid Hoog

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:ALB Systems Opritverklikkers © 2019